Modele tavolinash studimi

Posted By

3. Dizajnimi. MODELE të ndryshme të tavolinave, të paraqitura në Treg, lejojnë ndryshe për të zgjidhur problème e organizimit të vendit të Punës. Përveç kësaj, ATO janě dukshëm të ndryshme në vlerë. Norme Ndërtim. Kjo tryezë ka qenë prej kohësh e njohur për të gjithë: një tavolinë drejtkëndore dhe një nûmer të Vogël kutish. Sot, MODELE të Tilla janě paraqitur në një segment të çmimeve të ndryshme: nga 1500-3000 në 50 000 rubla, në varësi të matérialité nga i Cili është bërë, dizajn të jashtëm. Megjithatë, si rregull, zgjidhjet më të lira Mund të gjenden në këtë kategori. Blerë një tavolinë tavoline. Shakaja është shumë e rehatshme me mekanizmin e rregullimit të lartësisë.

Kjo tryezë NUK është për një vit, AJO Mund të rritet me fëmijën. Kjo është një Risi, kurrë NUK Kam parë të tillë. Por ATA vendosën të blejnë, sepse në prodhimin përdoren Vetëm materialet miqësore me mjedisin. Para kësaj, Djali i madh kishte një tryezë të Tajvanit, shumë të pakëndshme dhe dukej sikur DISA vite me rradhë, të gjitha detajet plastike u kthyen në të verdhë. Dhe Këtu Ju Mund të shihni se cilësia është e mirë dhe Unë Mendoj se do të jetë e mjaftueshme për ne për një kohë të gjatë. Është më mirë të paguash më shumë, por ta mbash fëmijën të shëndetshëm. Në këtë moshë Ju duhet të ndiqni sjelljen tuaj. Fëmija Shkon në shkollë dhe ka nevojë për të organizuar një zonë të rehatshme Pune për të, gjëja Kryesore në të cilën do të jetë, Natyrisht, tavolina. Madhësia dhe forma e TIJ janě faktorë të rëndësishëm për të parë Kur blejnë. Kjo do të përcaktojë se sa e rehatshme është të punojë Ulur në një tryezë të tillë. Një pozitë e fryrë ose e pakëndshme e duarve NUK do të kontribuojë në punën produktive dhe më pas faire të ndikojë negativisht në shëndetin e nxënësit. Duke shkuar për një blerje, sillni fëmijën tuaj me Ju në mënyrë që ai të Mund të Marr vizualisht ruiner që Ju pëlqen dhe ta provoni në lartësinë tuaj.

%d bloggers like this: